نظری: شوراها برآمده از اراده مردم و زمینه‌ساز حضور آنها در اداره امور هستند اینفوگرافی | شورای شهر مشهد به نمایندگی از مردم چه کرده است؟ ویدئو | علیزاده: افزایش بودجه مناطق کم برخوردار در شورای ششم امید آفرین بود ویدئو | ضمیری: شورای ششم پس از ۱۶ سال طرح تفصیلی مشهد را به سرانجام رساند ویدئو | دائمی: توجه ویژه به سلامت مردم، هدف شورای ششم در زمان آغاز فعالیت ما بود ویدئو | حسامی: چشم انداز ۲۵ ساله تامین آب مورد نیاز فضای سبز مشهد از پساب‌ها محقق خواهد شد ویدئو | حاجی بگلو: توسعه همه جانبه شهر با تاکید بر مناطق کم برخوردار را به انجام می‌رسانیم ویدئو | سلیمی: توسعه خانواده محور و حمایت از زنان سرپرست خانوار از سیاست های کلی شورا ششم است ویدئو | فرهمندی: در دوره ششم شورا شهر مشهد تلاش کردیم از نگاه های سطحی فاصله بگیریم بیشترین فوتی‌ تصادفات موتورسیکلت در مشهد مربوط به عابر و سرنشین است | کاهش ۵۰ درصدی سوانح رانندگی امکان پذیر است ویدئو | موحدیان: تامین منابع و اتمام پروژه‌های نیمه تمام از راهبرد‌های شورای ششم بود ظهوریان: پویش مشهد مهربان بیانگر ماموریت کلان اجتماعی شهرداری است تدوین سند طرح جامع مدیریت پسماند مشهد با همکاری دانشگاه فردوسی سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد در نشست خبری: شورای ششم برای توسعه متوازن شهر هدف‌گذاری کرده است | نیمی از بودجه عمرانی شهرداری مشهد در اختیار مناطق کم‌برخوردار و حاشیه شهر است خط‌۳ متروی مشهد یکی از ایمن‌ترین ابرپروژه‌های کشور است مصدومیت ۵۰ نفر بر اثر سوانح رانندگی طی ۲۴ ساعت گذشته در مشهد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) احداث پارک و فضای ورزشی مخصوص بانوان در دستور کار شهرداری منطقه ۱۲ مشهد اولویت‌ مدیریت شهری مشهد استفاده از گیاهان خشک‌منظر برای فضاآرایی شهری است
سرخط خبرها

شورا‌های اسلامی نشان دهنده رشد انقلاب

  • کد خبر: ۱۰۶۸۳۱
  • ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۷:۴۲
شورا‌های اسلامی نشان دهنده رشد انقلاب
محمدکمال سروی‌ها - رئیس چهارمین دوره شورای اسلامی شهر مشهد

در انقلاب اسلامی رشد و شکوفایی سیاسی و اجتماعی رخ داد که آن رشد، واگذاری حاکمیت به مردم بوده است و شورا‌های شهر یکی از مصادیق واگذاری حاکمیت به مردم است.

شورا‌های شهر با رأی مستقیم مردم انتخاب می‌شوند تا بتوانند امور جاری مردم را در دست داشته باشند. شورا‌های شهر با تصویب بودجه می‌توانند مشکلات مردم را به سامان برسانند، اما مشکلی که در این سال‌ها داشته ایم و این مشکل سبب شده است تا قابلیت‌ها و توان نظام شورایی به ظهور نرسد، ابلاغ نشدن توان قانونی شورا‌ها برای اداره امور است.

مجلس شورای اسلامی باید گام‌هایی را در راستای افزایش اختیارات قانونی شورا‌های اسلامی شهر بردارد. متأسفانه تاکنون این گام‌ها برداشته نشده است و نوعی سردرگمی در مجلس شورای اسلامی وجود دارد که آیا شورا‌ها تقویت بشوند یا نشوند؟ در ابتدا گروهی تفکری داشتند و بررسی کردند که مسیر انقلاب اسلامی به این گونه طراحی شود که امور به خود مردم واگذار شود؛ بنابراین باید در این راستا اختیارات شورای اسلامی شهر بر مبنی قانون گسترده شود تا بتوانند به معنای واقعی شورای اسلامی شهر شود.

زیرا اکنون فقط بحث بودجه شهرداری در اختیار شورای اسلامی شهر است و این در حالی است که این شورا نمی‌تواند برای دیگر قسمت‌هایی که در توسعه و رشد شهر اثرگذارند، تصمیم گیر باشد. اکنون نوعی ناهماهنگی بین دستگاه‌های مختلف در شهر را شاهد هستیم و دستگاه‌ها با دستور نهاد بالادستی، اقداماتشان را انجام می‌دهند، درصورتی که شورای اسلامی شهر باید بتواند برای همه امور شهر تصمیم بگیرد و با این روش است که می‌توانیم شاهد رشد و توسعه شهر‌ها باشیم و امیدواریم با افزایش اختیارات شورا‌ها و حضور منسجم، شاهد باشیم که شهر به سمت و سوی خوبی پیش می‌رود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->